BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03
HABER /  GÜNCEL

Sedat Peker'den flaş 'Feyzi İşbaşaran' açıklaması

Sedat Peker, avukatının eski AK Parti'li Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı darp ettiği iddiası hakkında açıklama yaptı.

Abone ol

Sedat Peker, gündeme bomba gibi düşen 'avukatının AK Parti eski Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı darp ettiği iddiası' hakkında, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Peker, "Avukatım vasıtasıyla benimde ismimi olaya karıştırarak, zannımca farklı mecralara çekmek için böyle bir oyun tertiplediklerini düşünüyorum" dedi.

İşte Sedat Peker'in o açıklaması:

Avukatım Barbaros Aslan, dün gece (Pazar gecesi) saat 02:00'da Taksim Polis Karakolu'na avukat olarak gitmiş,Elazığ eski milletvekili Fevzi Başaran ile avukat olarak görüşme yapmıştır.

Bulundukları odada yalnız oldukları bir anda Fevzi Başaran kafasını duvarlara vurmak suretiyle kendisini yaralamış,avukatım Barbaros Aslan hakkında kendisini darp ettiği iddaası ile şikayette bulunmuştur.

sedat-peker.jpeg 

"AVUKATIM POLİS TARAFINDAN TANZİM EDİLEN TUTANAĞI İMZALAMAMIŞTIR"

Ayrıca avukatım Barbaros Aslan, Elazığ eski milletvekili Fevzi Başaran'ı karakolda darp ettiğine dair polis tarafından tanzim edilen tutanağı imzalamamıştır.

Avukatım vasıtasıyla benimde ismimi olaya karıştırarak, zannımca farklı mecralara çekmek için böyle bir Oyun tertiplediklerini düşünüyorum.

Kamuoyuna esenlikler dilerim.

FEYZİ İŞBAŞARAN'DAN ERDOĞAN'A HAKARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AKP Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup AKP’li protesto etmişti.

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına almıştı.