BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Sedat Peker DHKP-C'ye 'ölümcül' yanıt

DHKP ile Sedat Peker arasında tehdit ve ölümcül sözler savaşı tüm hızıyla sürüyor. Kendisini tehdit eden örgüte yanıt veren Peker, "hepinizi parka doldurur yakarım' dedi.

Abone ol

DHKP-C örgütü dün yayınladığı mesajla Sedat Peker'i 'mafya' olarak niteleyerek ölümle tehdit etti. Bu tehdide Sedat Peker'den 'meydan okuma' geldi.

'Sizin gücünüz belediye otobüsüyle evine giden vatandaşa yeter' diyen Sedat Peker, "Molotof kokteylinizle siz ancak gencecik kızları öldürebilirsiniz ya da saraylardaki koruma polislerinin kulübelerine saldırı yaparsınız. Nöbetçi kulübesinin içinde uykuya nasıl direneceğini ya da nasıl ısınacağını düşünen, normal polise herkes suikast yapabilir. Yoksa siz bunları marifet mi zannediyorsunuz?" dedi.

O PARKA DOLDURUR ÖYLE YAKARIM

DHKP-C örgütünün 'park yaktı iddiasına' da yanıt veren Sedat Peker 'ölümcül' ifadeler kullandı. Sedat Peker şöyle dedi;

-'Bilmem hangi parkın benim tarafımdan yaktırıldığını yazmışsınız. Siz ya çocuksunuz ya da daha kötüsü gerçek birer akılsızsınız. Ben bir gün park yakmaya karar verirsem, hiç şüpheniz olmasın hepinizi içine doldurur, öyle yakarım. Siz gidin kurtarılmış bölgelerinizde en iyisi çelik-çomak oynayın. Normal bir hayat yaşama kararında olduğum içinde YÜCE ALLAH’a, yatın kalkın dua edin.' 

İşte Sedat Peker'in açıklamalarından bölümler;

-"Şahsıma saldırı düzenleneceği yönündeki DHKP-C metnini kaleme alanlar ise beni sadece güldürürler. Şahsım, 16 yaşında hayat mücadelesine başlarken, bir eline musalla taşını diğer eline de cezaevi parmaklıklarını almıştır. Sizin anlattıklarınız bu sebep İle bana sadece eğlence olur.

-"Açıklamanızda benim mafya olduğumu söylemişsiniz. Hani derler ya dinime söven …………… Sizin devrimciliğiniz; Özdemir Sabancı'ya yaptığınız suikast ile son bulmuştur. Bu işlerle ilgisi olan herkesin bildiği üzere o dönem Japon sermayesi ve teknolojisini Türkiye'ye getirme görüşmelerini yapan kişi Özdemir Sabancı'ydı. Siz, dünya kapitalizmine yön veren, büyük sermayenin taşeronu olarak “Sabancı cinayetini" işlediniz. Bu suikast sayesinde bu proje başlamadan son buldu. (Sizin devrimciliğiniz biraz para, biraz da Avrupa ülkelerindeki istihbarat birimlerinin size orda yaşama imkanı sağlayacağı kiralık katillik teklifi gelene kadardır.)

-"Bana mafya yakıştırması yaparken, önce aynaya bakacaksınız. Ben hayatımın hiçbir döneminde para için güçlü kişilerin dünya genelinde bana sağlayacakları koruma için kimsenin canına kıymadım. Bunu ancak sizin gibi his yoksunu sırtlan kümesi gibi olan insanlar yapar.

-"Ben Yüce ALLAH'a dua ederken her daim; "Yüce ALLAH'ım benim hayatımın sonunun kalitesiz adamların eliyle olmasını nasip etme." derim. Buradan da anlaşılacağı üzere benim sonum sizin elinizden olmaz, olamaz.

-"Devletin beni koruduğunu devamlı olarak açıklamanızda yazmışsınız. Şundan emin olun, size ayırdıkları telefon dinleme hattından daha çok benle ilgili telefonları dinliyorlar. Sizi takip ettiklerinden daha çok beni takip ediyorlar. Bizim devletimizin geçmişten beri huyudur; kendisine suikast düzenleyenleri affeder, kendisine saygı ve sevgi gösterenlere ise devamlı zulmeder.

-Bilmem hangi parkın benim tarafından yaktırıldığını yazmışsınız. Siz ya çocuksunuz ya da daha kötüsü gerçek birer akılsızsınız. Ben bir gün park yakmaya karar verirsem, hiç şüpheniz olmasın hepinizi içine doldurur, öyle yakarım. Siz gidin kurtarılmış bölgelerinizde en iyisi çelik-çomak oynayın. Normal bir hayat yaşama kararında olduğum içinde YÜCE ALLAH’a, yatın kalkın dua edin.