BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  MEDYA

Sedat Laçiner artık İnternethaber'de!

Geçtiğimiz günlerde Star gazetesindeki yazılarına son verilen Prf Dr. Sedat Laçiner'in yeni adresi belli oldu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Star siyle yolları ayrılan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü ve akademisyen yazar Prof.Dr. Sedat Laçiner'in yeni adresi belli oldu. İnternet medyasının lider sayfalarından internethaber.com ile anlaşan Laçiner  ilk yazısıyla yeniden okurlarıyla buluştu.

"Çatı adayı birleştirebilecek mi?" yazısıyla İnternethaber okurlarına "merhaba" diyen Laçiner, haftanın üç günü yazacak.

SEDAT LAÇİNER KİMDİR?

1972 kırıkkale doğumlu olan Prof. Dr. Laçiner Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Güvenlik ve Ortadoğu uzmanıdır. Çalışmalarında liberal bakış açısıyla tanınır. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü ve aynı üniversitenin BİİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesidir. Türkiye'nin en genç rektörüdür. 1 Temmuz 1972 doğumlu Laçiner 15 Mart 2011'de, 38 yaşında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) rektörlüğüne atanmıştır.

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu USAK kurucu başkanlığı (2004-2010), USAK genel Koordinatörlüğü (2010-2011) ve Ortadoğu Araştırmaları Merkezi ODAM Başkanlığı (2004-2011) görevlerinde bulunmuştur. Davos Economic Forum tarafından verilen "2006 Genç Küresel Lider" unvanı sahibidir.

Prof. Dr. Sedat Laçiner Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Polis Akademis ve Bilkent Üniversitesi gibi çeşitli yükseköğretim kurumlarında Turkish Foreign Policy (Türk Dış Politikası'), Uluslararası Entegrasyon Kuramları, Ulusalararası Güvenlik ve Uluslararası Örgütler derslerini ve Güvenlik Bilimleri Enstitüsü'nde doktora düzeyinde Uluslararası Suçlar ve Terörizm derslerini vermiştir.

Laçiner çok sayıda kitap ve makalenin yazarıdır.