BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  MAGAZİN

Seda Sevin kimdir nereli Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisine bakın

Seda Sevin kimdir nereli kaç yaşında? Kaya Çilingiroğlu ile geçtiğimiz akşam yakalanan ve sevgilisi olan Seda Sevin'in kim olduğu merak ediliyor. Kördüğüm dizisinden hatırladığımız Seda Sevin instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Seda Sevin Kaya Çilingiroğlu ile geçtiğimiz akşam yakalandı. Kaya Çilingiroğlu'nun yanındaki ismin kim olduğunu herkes merak ederken gerçek bugün ortaya çıktı. Peki Seda Sevin kimdir nereli instagram fotoğraflarında neler var? Seda Sevin ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Seda Sevin magazin gündemine Kaya Çilingiroğlu'nun sevgilisi olarak bomba gibi düştü. Kaya Çilingiroğlu, Seda Sevin'in instagram hesabına kalpli yorum atarak aşkı doğruları.

HEM MODELLİK HEM OYUNCULUK YAPIYOR

Kördüğüm dizisinden hatırladığımız Seda Sevin instagram hesabını sık kullanıyor. 2 bin takipçisi olan Seda Sevin 1.72 boyuyla modellik yapıyor. Hem tarzıyla hem de fit görüntüsüyle dikkat çeken Seda Sevin, en son olarak Akasya Durağı dizisinde rol oynadı. Hem modellik hem de oyunculuk yapan Seda Sevin'in kim olduğunu dövmesi ortaya çıkardı. 

İstanbul doğumlu olan ve 36 yaşına yeni giren Seda Sevin aynı zamanda tasarımcılıkta yapıyor.