BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.307,30
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi olduğu iddia edilmişti Ali Güven kimdir

Bir süre önce galerici iş adamı Murat Karabova ile aşk yaşayan Seda Sayan şimdi de Hülya Avşar'ın eski sevgilisi menacer Ali Güven ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Adı Seda Sayan ile anılan ancak iddialar yalan çıkan Ali Güven kimdir nereli kaç yaşında

Abone ol

Magazin dünyasının Kadırgalı lakabıyla bilinen, çapkın kadınlarından Seda Sayan, bir süre önce galerici Murat Karabova ile çok olaylı bir aşk yaşadı. Ayrıldılar mı ayrılmadılar mı henüz kesinleşmemişken, Seda Sayan'ın adı menajet Ali Güven ile anıldı. Ancak iddialar yalanlandı. Peki Seda Sayan ile adı anılan Ali Güven kimdir, nereli, kaç, yaşında ne iş yapıyor? İşte tüm detaylar...

ALİ GÜVEN KİMDİR

Futbolcu menajerliği yapan Ali Güven, Hülya Avşar'la yaşadığı aşk ile ünlendi. Ali Güven'in arkadaşları arasındaki lakabı; "Ambiyans Ali". Arkadaşlarının, girdiği ortamların havasını anında değiştirdiği ve dikkatleri üzerine çektiği için Ali Güven'e bu lakabı taktıkları söyleniyor.

İtalya'da evlenen ve 3 sene evli kalan Ali Güven boşandıktan sonra daha sık Türkiye'ye gidip gelmeye başladı. Güven'in bir dönem basketbol oynadığı, Ergin Ataman'ın İtalya'da görev yaptığı dönemde iyi arkadaş olduğu, yine bu dönemde İtalyan futbol kulüpleriyle iyi ilişkiler kurduğu ve futbolcu transferiyle uğraştığı öğrenildi. Güven'in bir dönem Esin Moralıoğlu'yla da birlikte olduğu magazin dünyası tarafından biliniyor.

SEDA SAYAN İLE AŞK İDDİALARI JET HIZIYLA YALANLANDI

Ali Güven'in Seda Sayan ile adının anılmasının üzerinen kısa bir süre geçmesinin ardından jet hızıyla yalanlama geldi. Ali Güven'in avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi 'Müvekkilim Ali Güven hakkında 14 Mart 2018 tarihinde Posta Gazetesi’nde çıkan “Seda Sayan, Hülya Avşar' ın Eski Sevgilisi Ali Güven ile Aşk Yaşıyor” başlıklı haber hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır. Müvekkilim Ali Güven ile Seda Sayan arasındaki arkadaşlık ve dostluk çok eskiye dayanmaktadır. Basında yer alan bu tarz asılsız haberler mesleklerini başarı ile sürdürmekte olan müvekkilim Ali Güven ile Sayın Seda Sayan’ın kişilik haklarına saldırı, iş ve sosyal hayatlarını yıpratıcı nitelikte olup, kamuoyu tarafından itibar edilmemelidir.' sözlerine yer verildi. Böylece aşk iddiaları yalanlanmış oldu.