BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  MEDYA

Seda Sayan'ın programı neden yok Show Tv'den büyük şok

Seda Sayan hafta içi her gün Show Tv'de yeni programına başladı. Eski formattan farklı olarak Seda Sayan'ın programında artık magazin ağırlıklı konuşlar konuşuluyordu. Özgür Aras ve Sinem Yıldız'ın yorumcu olduğu program bugün yayınlanmadı. Peki Seda Sayan'ın olaylı programı neden yok Show Tv ipini mi çekti?

Abone ol

Show Tv'de Seda Sayan hafta içi her gün magazin ağırlıklı programını sunmaya başladı. 16:00'da başlayan ve ana habere kadar devam eden program bugün ekrana gelmedi. Peki Show Tv'de program neden yok neler oluyor? 

Seda Sayan’la programının Show Tv yayın akışın yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Son yıllarda sunuculuk kariyeriyle göz önünde olan Seda Sayan’ın kendi adını taşıyan magazin programının akıbeti merak konusu oldu. Peki Seda Sayan’la programı bitti mi, neden yok?

SEDA SAYAN'IN PROGRAMI NEDEN YOK? Seda Sayan'ın programının olmama nedeni ceza almış olması. RTÜK tarafından verilen cezaya göre Seda Sayan'ın programı bir süre daha yayınlanmayacak. Peki Seda Sayan'ın programı final mi yapacak?

SEDA SAYAN'IN PROGRAMI YAYINLANACAK MI? 

Show Tv ‘nin bu haftaki yayın akışına göre, Seda Sayan’la programı, 25 Ocak Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek.