BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.304,80
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan'dan 'umre' programı

Seda Sayan bir buçuk ay önce gittiği umrede çekilmiş görüntülerini bugün ilk kez programında paylaşacak.

Abone ol

Seda Sayan, Show TV'de yayınlanan 'Sabahın Sedası' adlı programında umre görüntülerini ilk kez yayınlayacak. Mart ayında annesiyle birlikte umreye giden Sayan, kutsal topraklarda çekilen fotoğrafların yanı sıra Kabe'yi ve Hz. Muhammed'in mezarını ziyaretinde neler hissettiğini de izleyicilerle paylaşacak. Ünlü şarkıcı, umreye annesi ile birlikte gitmiş ve yaklaşık bir hafta kutsal topraklarda kalmıştı. Sayan, ziyaret
dönüşünde, 'Herkes umreye gitmeli, sonraya bırakmamalı. Kutsal topraklarda bize eşlik eden hocamıza çok teşekkür ettim. Çünkü bize çok doğru şeyler anlattı. Düşünsenize dünyanın her yerinden gelen Müslümanlar ile aynı anda namaza duruyorsunuz. Ne kadar güzel bir şey. Parası olmayanı ne olur bana gönderin. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Diyanetle de temasa geçeceğim. Çünkü herkes gitmeli' demişti. Seda Sayan, Türkiye'ye dönerken de 8 bidon zemzem suyu getirtmişti.

İlk ve son kez yayınlanacak

Umre görüntülerinin Türk televizyonlarında ilk ve son defa gösterileceğini açıklayan Seda Sayan, programında Safiye Soyman'ı ağırlayacağını açıkladı.