BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  MEDYA

Seda Sayan krizi! Patlaksan patlağım de kızım

Star TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programının dünkü bölümünde sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Seda Sayan'ı çileden çıkardı.

Abone ol

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Star TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programının bugünkü bölümünde sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Seda Sayan'ı çileden çıkardı.

Sosyal medyada Seda Sayan'ın canlı yayında gelin adayına ' Patlaksan patlağım de kızım' dediği iddiası ortalığı karıştırdı.

Sayan, canlı yayında o iddiayı yalanladı ve şöyle konuştu:

"PATLAKSAN PATLAĞIM DE" NE DEMEK?

"Sosyal Medyada yazılanları bu kadar ciddiye almayın. Ciddiye almayacaklarını düşündüğümüz insanların bile ortaya atılan balonlara inanması bizi çok üzüyor. Benim ağzımdan bir şey yazımlış. Ben demişim ki: "Patlaksan patlağım de kızım" Hiç böyle bir şey çıktı mı ağzımdan.

BU NEYİN KAFASI?

Kim uyduruyor, neresinden uyduruyor bilemiyorum. Hangi kafa, neyin kafası bilemiyorum. Ayıptır. Kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız. Cehaletten ne yapacağınızı şaşırdınız. İnanmayacağım insanlar da onun üzerine yorum yapıyor. Biz sosyal medyayı kaldıracak kapasitede değiliz.

HADİ BENİM CANLI YAYIN AVANTAJIM VAR

Hiç duydunuz mu? Ne demek 'Patlaksan patlağım de?' tekerleme mi yapıyoruz! Bu ne? Ayıp ya. Vallahi ayıp. Şu mecrayı doğru, güzel kullanmayı öğrenin arkadaşlar. Canlı yayın avantajım var, doğru olmadığını söylüyor ve düzeltebiliyorum. Ama düzeltemeyenler de var, yapmayın. Ayıp, günah..."