BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

Seda Başbuğ Kimdir?

Seda Başbuğ ünlü televizyon sunucusu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın ilk karısıdır. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı. Acun Ilıcalı ilk eşi Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyundan uzak duran Seda...

Seda Başbuğ ünlü televizyon sunucusu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın ilk karısıdır. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı. Acun Ilıcalı ilk eşi Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti.

Kamuoyundan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. İlk kez görüntülenen Seda Başbuğ gençliği ve güzelliği ile dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı'nın ilk karısından Banu Ilıcalı isminde bir kızı var. Geçtiğimiz yıllarda Acun büyük kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile dillere destan bir düğünle evlendirmişti.

Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN