BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  MAGAZİN

Seda Akgül kaç yaşında eski eşi kimdi çocukları var mı?

Seda Akgül eşi Avram Habib ile olaylı boşanması ile zihinlere kazınmıştı. 46 yaşında olan Seda Akgül bu kez de çocuk isteği ile gündemde. İzzet Yıldızhan'a 10. çocuğunu ondan yapmasını öneren Seda Akgül, bu talebiyle günün konusu oldu. Peki kimdir Seda Akgül kaç doğumlu ve nereli?

Abone ol

İzzet Yıldızhan'dan çocuk yapmaya talipli olan sunucu Seda Akgül 17 Haziran 1971 doğumlu. 46 yaşında olan Seda Akgül'ün biyolojik saati artık çocuk için geri sayıma geçmiş durumda. Eşi Avram Habib ile olaylı bir şekilde boşanan Seda Akgül'ün çocuğu bulunmuyor.

İzzet Yıldızhan'dan çocuk istemesinin sebebi ise ünlü türkücünün evlilik dışı 9 çocuk yapması. İzzet Yıldızhan Seda Sayan'ın programında 10. çocuk için Seda Akgül'ün talipli olduğunu söyleyince gözler ünlü sunucuya döndü.

Peki kimdir Seda Akgül aslen nereli? Gelin hayatına kısa bir göz atalım; Evlilik programı sunucusu Seda Akgül, TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra mütercim tercümanlık yaptı. Brüksel'de gazetecilik eğitimi alan Seda Akgül, TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başladı.

Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştı. Seda Akgül'e şöhreti getiren ise Kanal D kanalındaki Kısmetse Olur programı oldu. Evlilik programı sunarken sürpriz bir kararla Avram Habib ile evlenen Seda Akgül, program bitince de boşanmıştı. Eşi Avram Habib hakkında yaptığı açıklamalar ise herkesi şoke etmişti.

Seda Akgül 4 ay sonra boşandı! Bakın nedeni ne

İzzet Yıldızhan'dan bomba 10. çocuk ve Seda Akgül ifşası