BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
MAGAZİN

Seda Akgül: Herkesin emekliliği bana denk geliyor

İzzet Yıldızhan, dün Seda Sayan'ın programına katılmış ve Seda Akgül'ün 10. çocuğu benden yapsın sözlerine esprili bir dille yanıt vermişti. Ünlü türkücünün bu yanıtı Seda Akgül ve Hakan Ural'ın birlikte sunduğu 'Gel Konuşalım' adlı programda da gündeme geldi.

Üç farklı kadından 9 çocuğu olan türkücü İzzet Yıldızhan, dün Seda Sayan'ın programına katılmış ve Seda Akgül'ün 10. çocuğu benden yapsın sözlerine esprili bir dille yanıt vermişti. Yıldızhan,"Benim artık halim yok, tükendim. Sondu, daha bitti" demişti. 

Ünlü türkücünün bu yanıtı Seda Akgül ve Hakan Ural'ın birlikte sunduğu 'Gel Konuşalım' adlı programda da gündeme geldi. Seda Akgül, İzzet Yıldızhan'ın bu sözleri karşısında yine espirili bir dile "Herkesin emekliliği bana denk geliyor napayım yani" diye konuştu. Akgül ardından "Ben çok eşliliğe karışıyım dedim, başka bir şeye karşıyım demedim" diyerek sözlerini sürdürdü. İşte o anlar...

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle