BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  MAGAZİN

Seçkin Piriler erotik mesajlar atınca... Kıvılcım Ural'dan bomba açıklama

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler ile dünyaevine girmişti. İki çocuğu olan çiftin ayrılık nedeni olarak Kıvılcım Ural gösterilmişti. Suçlamalar karşısında sessizliğini koruyan Kıvılcım Ural ilk kez konuştu. Peki Kıvılcım Ural bu iddialara karşı ne dedi?

Abone ol

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural arasında ilişki devam ediyor. Ayrıldıkları iddia edilen ve Kıvılcım Ural tarafından doğrulanan bu durum karşısında ilk açıklamalar geldi. 

Kaan Tangöze ile 2016 yılında boşanan Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı evden kovduğu iddia edilmişti. İddialar karşısında açıklama yapan Seçkin Piriler boşanma nedeni olarak Kıvılcım Ural gösterilmişti. İlişki hakkında açıklama yapmaktan çekinmeyen Kıvılcım Ural ilk kez açıklama yaptı.  Kaan Tangöze ile aşk yaşan Kıvılcım Ural’ın kendisine ağır hakaretler içeren mesajlar attığını söyleyen Seçkin Piriler’in avukatı, “Hakan babaannesinde kalıyor hafta sonu. Sonra Kaan Pazar akşamı eve getiriyor. Seçkin Hanım’ın da ailesi akrabaları var o sırada evde hatta. Kaan Bey bırakıp gidince Hakan’da huysuzlanıp tekrar babasını istiyor tekrar ve müvekkilim Kaan’ı geri çağırıyor. Sonra baba kaldığı otele götürüyor. Çünkü baba otelde kalıyor şuan da. Uykusu geldiği için Hakan’ın doğal olarak baş başa uyuyorlar. Olanlar bundan ibaret. Önemli kısım şu Kıvılcım Ural müvekkilime mesaj atıyor. Hakaret-tehdit içeren hakikaten ağıza alınmaya kelimeler sarf ediyor. Biz bununla ilgili de bugün yasal yollara başvuruyoruz. Atılan mesajlar başlı başına suç, tartışmaya bile açık değil. Bu iddiaların hepsi Kıvılcım hanım tarafından ortaya atılmış asılsız iddialardır" açıklamasını yapmıştı. 

KIVILCIM URAL MI EVLİLİĞİ BİTİRDİ? Kıvılcım Ural yaptığı açıklamada Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze'nin daha önce evliliğinin bittiğini söyledi. Çocuklarıyla vakit geçirmeyen Kıvılcım Ural, "Ben Kaan'ın çocuklarına asla düşman değilim. Vakit geçirmek isterim" dedi. Seçkin Piriler'in Kaan Tangöze'ye erotik mesajlar attığını söyleyen Kıvılcım Ural," Bu mesajları gördükten sonra çok sinirlendim ve o sırada Seçkin Piriler'in beraber olduğu çocuğa mesaj attım" ifadesini kullandı.