BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30

Seçkin Özdemir Kimdir?

Ateş Böceği adlı dizide canlandırdığı Barış karakteriyle adından söz ettiren Seçkin Özdemir'in eski fotoğraflarını görenler adeta şoke oldu. Peki milyonlarca genç kadının hayranı olan Seçkin Özdemir kimdir nereli kaç yaşında? Seçkin Özdemir ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Seçkin Özdemir, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur.Eğitimini Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır.Ayrıca Müjdat Gezen Sanat...

Ateş Böceği adlı dizide canlandırdığı Barış karakteriyle adından söz ettiren Seçkin Özdemir'in eski fotoğraflarını görenler adeta şoke oldu. Peki milyonlarca genç kadının hayranı olan Seçkin Özdemir kimdir nereli kaç yaşında? Seçkin Özdemir ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Seçkin Özdemir, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır.
Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro eğitimi almıştır.
Kariyerine radyo programcılığı ile adım atmış; Red Fm, My Radio, Number 1 gibi radyolarda program yapmıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Yaban Gülü dizisi ile yaşamış; Racon, Günahkar, Bir Aşk Hikayesi, Al Yazmalım ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nilay Deniz ile paylaştığı Ateş Böceği dizisinin kadrosunda yer almakta ve Barış karakterini canlandırmaktadır.