BIST 9.724
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,31
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Seçim vaadi Zlatan Ibrahimovic! İşte yılın transfer bombası

Beşiktaş'ta 2019 başkanlık seçiminde aday olacağını duyuran Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Milan ile anlaşamaz ise, Mayıs ayından sonra Zlatan Ibrahimovic'e kartal pençesi yaptıracağız'' dedi.

Abone ol

Beşiktaş'ta başkan adayı Hürser Tekinoktay, İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'le ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tekinoktay sosyal medya hesabından, "Milan ile anlaşamaz ise Mayıs ayından sonra Zlatan’a kartal pençesi yaptıracağız" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlardan bazıları Ibrahimovic ihtimali üzerine büyük heyecan yaşarken, bazıları ise yanlış bir transfer hamlesi olacağını ifade etti. Bunun üzerine başkan adayı Hürser Tekinoktay sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı,

'BEŞİKTAŞ HEPSİNDEN BÜYÜKTÜR'
"Sevgili arkadaşlar Beşiktaş’a 2. sınıf takım muamelesi yapmayın ve karıştırmayın. Beşiktaş altyapı ve scouting modellerindeki Porto, Leipzig ve Dortmund kaynaklarından oyuncu kapar ama hedef onlar ile rekabet etmek değildir. Beşiktaş winner kulüptür, iddialı kulüptür. Beşiktaş’ın rakibi Real Madrid, Barca, Bayern, Arsenal, Milan'dır. Beşiktaş hepsinden büyük bir camiadır."

MILAN'LA ANLAŞMAYA YAKIN
Ibrahimovic, bu sezon LA Galaxy ile çıktığı 27 MLS maçında 22 gol atıp 7 asist yaptı. MLS'nin sona ermesiyle Avrupa'ya dönüş hazırlığında olan 37 yaşındaki yıldız futbolcunun eski takımı Milan'la büyük ölçüde anlaştığı belirtiliyor.