BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.502,35
HABER /  SEÇİM

Seçim tarihinde görülmemiş çalışma

AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmeyen Avukat Ali Demirhan, Erzurum'da eşi benzeri görülmemiş bir çalışma yürütüyor.

Abone ol

ERZURUM'dan AK Parti Milletvekili Adayı gösterilmeyen Avukat Ali Demirhan, kendini 'fahri aday olarak' ilan edip bir milletvekili adayı gibi çalışmaya devam etti.

Seçim tarihinde eşi benzeri görülmemiş olayın duyulması sonrasında ise Demirhan, "Biz bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz, nerede hangi vazife verilirse verilsin” açıklamasında bulundu.

Kendisini "Erzurum'un adeta yedinci milletvekiliyim" diye tanıtan AK Partili Demirhan, aday adaylığı sürecinde ortaya koyduğu projeler için çalışmaya devam edeceğini söyledi. 

MİLLETVEKİLİ ADAYI GİBİ SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR

AK Partili Ali Demirhan, AK Parti'nin milletvekili adayı listesine girememiş olmasına karşın 7 Haziran seçimleri için aday gibi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum'da vatadaşlarla yakın temas halindeki kararlı siyasetçi, kendisinin de Erzurum’a bir fabrika yatırımı olacağını önümüzdeki ay içinde bununla ilgili açıklama yapacağını duyurdu.

ALTIN ÇİVİLER VE ALİ DEMİRHAN  ali-demirhan.jpg

Erzurum'un yerel haber sitelerinden Erkhaber'in yazarlarından Sinan Özçaylak da Ali Demirhan'ın hikayesini köşesine taşıdı.

"Avukat Ali Demirhan’ın bu tavrı taktirle karşılanacak bir tavır. Bırakın aday adaylığını, milletvekili olup görev süresi bittiğinde Erzurum’a dönmeyen, şehirle ilgili hiçbir meseleyi umursamayan siyasileri tanıyoruz" diyen Özçaylak, Ali Demirhan'la ilgili şunları yazdı:

“ İnsanları İslam’a yönlendirmeyi kendisine görev edinmiş bir derviş, bir gün çölde kurulmuş büyük bir çadır görürü. Has ipekten yapılan bu çadır çok görkemliymiş. Çadırın çivileri bile altındanmış. Derviş merakla çadıra yönelmiş, büyük bir tüccarın ticaret kervanı olan çadırdan içeri girdiğinde, tüccar dervişi saygıyla karşılamış. Dervişe ikramlarda bulunmuş, birlikte bir müddet sohbet etmişler. Derviş Tüccara İslam’ı tebliğ etmenin öneminden bahsetmiş, bu şatafatın, görkemin İslam’a aykırı olduğunu, Çadırın çivilerinin bile altından olduğunu, yapılanın doğru olmadığını söyleyip durmuş. Dervişin söylediklerinden etkilenen Tüccar “Çok haklısınız, anlattıklarınızdan çok etkilendim. Size bu görevinizde yardımcı olmak isterim, kabul ederseniz birlikte dolaşalım, hadi hemen yola revan olalım” deyince derviş şaşırmış. “Peki tamam” demiş. Derviş “Siz beni burada bekleyin, ben köyüme gidip kaftanımı alıp geleyim” yola çıkarız deyince, Tüccar gülümsemiş, “Biz İslam uğruna bütün servetimizden vazgeçip sizinle yola çıkıyoruz, siz kaftanınızın peşine düşüyorsunuz. Bak Derviş biz bu altın çizileri toprağa çaktık, gönlümüze değil” diyerek dervişe önemli bir ders vermiş.”

ali-demirhan.20150603131429.jpg

Demirhan’da sergilediği bu tavırla altın çivileri gönlüne değil, toprağa çaktığını kanıtladı. Listeye giremedi diye feryat eden, görev süreleri bittikten sonra davasını da kendisini o makama getiren şehrini ve şehir insanını da unutanlara, iyi bir ders verdi."