BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92
HABER /  SEÇİM

Seçim anketinde HDP ve MHP zirveye çıktı

2015 Genel Seçimleri Ankara , İstanbul ve İzmir milletvekili adayları anket sonuçları hayli ilginç. AKP , MHP , CHP ve HDP seçim anketinde son oy durumları.

Abone ol

ANKARA , İstanbul ve İzmir milletvekili adayları arasında yapılan seçim anketinde zirveye çıkan isimler HDP , AK Parti , MHP ve CHP 'den flaş isimler oldu. İstanbul'da HDP ve MHP adayı, İzmir 'de AK Parti adayı , Ankara üçüncü bölgede CHP adayı seçim anketinde birinci sıraya çıktı.

7 Haziran 2015 milletvekili aday listelerinde Ankara 1. Bölge'de en çok oyu alan isim HDP adayı Sırrı Süreyya Önder oldu. Ankara milletvekili adayları seçim anketine katılanların en çok oyu verdiği diğer isim ise MHP adayı Zühal Topçu çıktı. Ankara birinci bölge seçim anketinde üçüncü sırada yine MHP'nin ağır toplarından bir isim yer alıyor. Merhum Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş en çok oyu alan üçüncü aday oldu. Ankara anket sonuçlarına göre CHP'den ilk 5 arasına Levent Gök ile Ayşe Gülsün Bilgehan girdi. Ankara 2. bölge milletvekili seçim anketinde ise zirvede MHP'den Şevkat Çetin ve Mustafa Mit yer aldı. Üçüncü sırada ise bir CHP adayı yer alıyor.

ANKARA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ANKETİ - TIKLA OY VER
ankara-seçim-anketi-1.-bölge-sonuçlari.jpg


İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI
İstanbul seçim anketinde 1. bölgede zirvede olan isim yine HDP adayı oldu. HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş 1. bölge anketinde en çok oyu alan kişi oldu. İstanbul 2. bölgede MHP birinci sırada. MHP'den aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu rakiplerine fark attı. İstanbul 3. bölgede ise birinci sıraya CHP adayı Engin Altay çıktı.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ANKETİ - OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN
istanbul-seçim-anketi-sonuçlari.jpg

İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI
İzmir milletvekili adayları arasındaki seçim anketinde de sürpriz sonuçlar geliyor. İzmir birinci bölgede MHP adayı Oktay Vural zirveye otururken , İzmir ikinci bölge milletvekili adayları arasında ise birinci sırada AK Parti 'den aday olan Savcı Sayan yer alıyor.

İZMİR ANKET SONUÇLARI - TIKLA OY VER
izmir-milletvekili-adaylari-seçim-anketi-sonuçlari.jpg

İNTERNETHABER SEÇİM ANKETİ PARTİ SONUÇLARINA DA BURAYA TIKLAYIP ULAŞABİLİR VE OY VEREBİLİRSİNİZ.