BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
HABER /  MEDYA

Sean Penn Kaşıkçı cinayeti için Hatice Cengiz'e böyle söylemiş

Cemal Kaşıkçı cinayeti belgeseli çeken ABD'li ünlü oyuncu Sean Penn Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ile görüştü. Ziyarette konuşulanları Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca köşesinde aktardı.

Abone ol

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda vahşice öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için belgesel çeken ünlü oyuncu Sean Penn, Türkiye'deydi. Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çekim yaptı, Ankara’ya gitti, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay ile görüştü. Ardından da Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'i ziyaret etti.

Ünlü aktör ve yönetmenin yapacağı belgeselin gelirinin Kaşıkçı adına kurulacak bir vakfa ya da faaliyete bağışlayacağı konuşuluyor. Merak edilen ziyarete ilişkin konuşulanları, Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Sean Penn Hatice Cengiz'e ne dedi?" başlıklı yazısında anlattı.

SEAN PENN: KATİLİ HERKES BİLİYOR
Karaca, Sean Penn’in Hatice Cengiz ile yaptığı görüşmede “İki çocuğum var benim ve böyle bir dünya düzeninde yaşamalarını istemiyorum. Tüm dünyanın gözleri önünde yaşanan bir cinayet karşısında, ABD Başkanı'nın sessiz kaldığı, Putin’in ‘çakk…’ yaptığı bir dünya bu şu an. Ama aslında katili herkes biliyor ve bütün bunlar utanç verici. Bu olayın unutulmasını istemiyorum. Örtbas edilmesini istemiyorum.” dediğini yazdı.

Nihal Bengisu Karaca'nın yazısının tamamı

Kaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldıKaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldıKaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldıKaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN