BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.414,43
HABER /  SPOR

Schalke 04 - Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Schalke 04 ile Galatasaray karşılaştı. Veltins-Arena'da oynanan mücadeleyi Schalke 04 2-0 kazandı.

Abone ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Schalke 04'e 2-0 yenildi. Yediği iki hatalı golle mağlup olan Galatasaray, çıktığı son 5 resmi maçında galibiyet alamadı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında 2-0 mağlup oldu. D Grubu'nda birer galibiyet, beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puan toplayan temsilcimiz, 3. sırada bulunuyor. Alman ekibi ise 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan topladı ve grupta 2. sırada yer aldı.

PORTO, MOSKOVA'YI DAĞITTI
Grubun diğer maçında ise lider Porto evinde Lokomotiv Moskova'yı 4-1 yendi ve 10 puana yükseldi. Lokomotiv Moskova'nın ise henüz puanı bulunmuyor.

Kabus gecesine damga vurdu! İşte Galatasaray'ı yakan isimKabus gecesine damga vurdu! İşte Galatasaray'ı yakan isimKabus gecesine damga vurdu! İşte Galatasaray'ı yakan isimKabus gecesine damga vurdu! İşte Galatasaray'ı yakan isimHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Fatih Terim'den Ali Koç'a 'kabadayı' yanıtı!

Galatasaray, gruptan nasıl çıkar? İşte ihtimaller