BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  MEDYA

Saymaz ve Küçük kavgası büyüyor!

İsmail Saymaz ile Cem Küçük arasındaki ByLock kavgası giderek büyüyor. Cem Küçük, İsmail Saymaz'ın ByLock programı nedeniyle tutuklanmasını istedi.

Abone ol

İsmail Saymaz ile Cem Küçük arasındaki ByLock kavgası alevlendi! Saymaz, Cemil Küçük'ün meczup ifadesini kullandı ve acil tedavi edilmesi gerektiğini söyledi. Cem Küçük ise bu açıklamalara twitter'dan cevap verdi, Saymaz'ı yabancı istihbaratın tetikçiliğini yapmakla suçladı.

Hürriyet'te yayınlanan "İşte 'By Lock' David Keynes" haberi, İsmail Saymaz ile Cem Küçük arasında kavga çıkardı. Cem Küçük'ün kendisiyle ilgili sözlerini Medyaradar adlı haber sitesine değerlendiren İsmail Saymaz, habere yönelik eleştirilere anlam veremediğini söyledi. 

"MECZUP, TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİR"

Cem Küçük için meczup ifadesini kullanan İsmail Saymaz, eleştirileri ise dikkate almadığını söyledi. İşte Saymaz'ın o sözleri:

"Ciddiye almıyorum. Cem Küçük bir yıl öncesine kadar beni bu örgüte karşı en etkin mücadeleyi veren kişi olarak tanıtıyor ve bu minvalde öven yazılar yazıyordu. Hatta son 3 yıldır benimle ilgili defalarca övgüler dizdi. Üç ay önce beni kendi televizyon programına darbe ile ilgili görüşlerimi almak üzere davet etti, ben gitmedim. Ama ne olduysa Nagehan Alçı ile katıldığım televizyon programındaki tartışmanın ardından birden bire bana cephe açtı, ağır eleştiriler yapmaya başladı. 

CEM KÜÇÜK'E MECZUP YAKIŞTIRMASI

Sana 2016’nın Mehmet Baransu’su diyor, ne düşünüyorsun?
Cem Küçük benim için itibar edilecek, dikkate alınacak bir isim değil. Hatta onun beni eleştirmesi benim için gururdur ve demek ki doğru yolda, doğru işler yapıyorum ki onu rahatsız ediyorum. Meczubun teki bence. Cem Küçük gibi meczupları acil tedavi ettirmek gerekir."

İSMAİL SAYMAZ'A SAYDIRDI

Cem Küçük, Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'ın bu sözlerine twitter'dan cevap verdi. İşte Küçük'ün o sözleri:

"İsmail Saymaz halkımın vicdanı karar verir diyor.Yahu sen bu halkın değerlerine düşman ateist Marksistsin. İsmail Saymaz sen milletimizin gözünde bir hiçsin. İslam düşmanı ateist bir adam halkımız edebiyatı yapıyor. Tek kelime İngilizce bilmez ABD'ye gidip yabancı istihbaratın tetikçiliğini yapar sonra gazeteciyim der.

Bylock'çu Emniyet Müdürleri tutuklanıyor ,ByLock'çu sözde muhabirin de tutuklanması hukukun bir gereğidir... Aydın Doğan, ByLock kurgu yalan haberiyle Türk devletine ihanet eden İsmail denen ateist meczupu hemen kovmak zorundadır... İsmail saymaz normalde Kemalist değil Marksistir. Mustafa Kemal'i sevmez.Popülizm için yalakalık yapıyor. Herkes bilsin...