BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  GÜNCEL

Saygun Paşa'ya Türk bayraklı yatak

Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un normal odaya alındığında yatacağı yatak hazırlandı, Türk Bayrağı ile süslendi.

Abone ol

Geçtiğimiz gün Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde zorlu bir kalp ameliyatı geçiren ve ameliyatta olduğu sırada hakkında ‘cezasının ertelenmesi’ kararı çıkarılan Emekli Orgeneral Ergin Saygun’un tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Balyoz Davası’nda 18 yıl hapse çarptırılan ancak sağlık durumunun kötüye gitmesiyle cezası ertelenen Orgeneral Saygun, hastaneden çıkınca evine gidebilecek.

Ailesi, Orgeneral Saygun’un hastanedeki odasını hazırlayıp, Türk Bayrağı ile süslediler. Saygun’un yoğun bakımdan çıkmasının ardından tedavisine bu yatakta devam edilecek.

screen-shot-2013-02-09-at-12.25.20-pm.png

Orgeneral Saygun’un kızı Ece Saygun, hazırladıkları yatağın fotoğrafını Twitter’da paylaştı. Saygun, Twitter’da şu ifadelere yer verdi:

Ece Saygun:
Haydi tosun pasa! Yatağını hazırladık! Kendi kendine nefes almaya başla da gel!!!

YORGUNLUKTAN BAYILDI

Orgeneral Saygun’un kızı Ece Saygun, ameliyatın ilk gününden beri babasının yanında kalıyordu. Babasının sağlık durumuyla ilgili bilgileri an an Twitter’da paylaşan Ece bu koşuşturma sırasında yorgunluktan bayıldı.

Ece bu anları Twitter’da şu cümlelerle anlattı:
“Sinir oldum kendime sinir! Hayatımda ilk defa bayıldım! Hem de yogun bakımda! Allahtan babam görmedi! Dr kızdı git uyu, yemek ye dedi
Gel gor ki uyuyamiyorum! Gene gittim az önce yogun bakıma almadı bu sefer tabi! Git uyu dedi!
İlaç içip uyuyayım diyorum bu sefer birsey olsa uyanamam. Of neyse, şimdi zorla birsey yiyorum süt iciyorum belki o uykumu getirir”