BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  GÜNCEL

Savcı Sayan kalp krizi geçirdi yoğun bakımda ve...

Savcı Sayan, Ankara'da Erzurum Karacasuyu köyü Derneğinin toplantısında kalp krizi geçirdi. Sayan'ın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Abone ol

CHP eski MYK üyesi ve şimdilerde AK Parti'den milletvekili adayı olan Savcı Sayan, kalp krizi geçirdi.

Ankara'da Erzurum Karacasuyu köyü Derneğinin toplantısında kalp krizi geçiren Savcı Sayan, en yakında bulunan bir hastaneye kaldırıldı.

Üniversite hastanesine sevk edilen Sayan'a gerekli tetkikler sonucunda anjio yapıldı. Üniversite hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam eden Sayan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

SAVCI SAYAN KİMDİR?
1971 yılı Ağrı Tutak ilçesi doğumludur. 24 çocuklu bir ailenin 12. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İşletme bölümü mezunudur. Pedogojik formasyon alıp, çeşitli okullarda öğretmenlik de yapmıştır. 1996-2000 yılları arasında CHP'den MYK üyeliğinde bulunmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe gençlik kolları,ilk gençlik kolları genel merkez gençlik kolları gibi görevlerde bulunmuştur. Kendini müslüman sosyaldemokrat diye tanımlar. Ayrıca bi süre CHP Ağrı İl Başkanlığı görevini yürütmüştür.2012 de İzmirli Gülşah Koyuncu ile hayatını birleştirmiştir. CHP ile yollarını ayıran Sayan, AK Parti'ye geçmiş ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti'den aday olmuştur. AK Parti’nin İzmir 2. Bölge 7. sıra adayı olan Savcı Sayan meclise giremedi.