BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  GÜNCEL

Savcı Çimen'den suikast iddiası!

Selam Tevhid örgütü soruşturmasında "yasa dışı" bazı dinlemeler yaptırdığı iddia edilen Savcı Adnan Çimen, otomobiline sabotaj düzenlendiğini iddia etti.

Abone ol

Savcı Adnan Çimen'den sabotaj iddiası! 22 Temmuz operasyonu sonrası başsavcılığın takipsizlik kararı verdiği Selam-Tevhid örgütü soruşturmasının eski savcılarından Çimen, otomobiline sabotaj düzenlendiğini iddia etti. 

Cemaatin emniyetteki "paralel yapılanlama iddialarına" ilişkin başlatılan 22 Temmuz operasyonunda, ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Bu kez iddianın sahibi, "yasa dışı" olduğu iddia edilen dinlemelerde imzası bulunduğu belirtilen ve "cemaate yakın isimlerden olduğu" kaydedilen soruşturmanın eski savcılarından Adnan Çimen'e ait. 

"OTOMOBİLİME SABOTAJ DÜZENLENDİ"

Savcı Çimen, twitter hesabından otomobiline sabotaj düzenlendiğini yazdı. Kendisine tuzak kurularak, kaza yapması için düzenek oluşturulduğunu söyleyen Çimen, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyerek " “Allah'ın verdiği canı onun izni dışında alacak yoktur Bizde ona teslim olmuşuzdur” ifadesini kullandı. 74.jpg

İşte Çimen'in kendisine yönelik suikast girişiminde bulunulduğunu iddia eden o sözleri;

- Yalan ve iftiradan beslenen derin yapının 12.08.2014 günü şahsıma yönelik menfur girişimine ilişkin olarak bugün suç duyurusunda bulundum.

- Şahsıma ait özel aracı 10.08.2014 günü saat 12 sularında ikamet ettiğim sitenin kapalı otoparkına bıraktım.

- 12.08.2014 günü saat 11 civarında eşim hastaneye gitmek üzere bindiği aracın altından sürtme sesi duymuş ancak ne olduğunu anlayamamıştır.

- Aynı gün saat 18:30 sıralarında bir akrabama gitmek amacıyla bindiğim aracın altından çok yoğun ses geldiğini tespit etmem üzerine.

- Aracı emniyet şeridine çekerek kontrol ettim. Ancak her hangi bir problem tespit edemedim.

- Bu şekilde gidilemeyeceğini düşünerek aracı yakında bulunan İkitelli Dolapdere Sanayi sitesine götürdüm. Araç lifte alınınca alttan yapılan kontrolde sağ ön tekerin oynadığı tespit edildi.

- Tetkik devam edince sağ ön tekerlekteki 5 adet bijondan 2 tanesinin bulunmadığı 3 tanesinin ise düşmek üzere olduğu tespit edildi.

115.20140813234433.jpg

- Nitekim aracın dört tekerleği de 3-4 ay önce satın alınmış ve serviste havalı tabancayla sıkıştırılmıştı.

- Bu süreçte tekerleklerde hiç bir sorun yaşanmamıştır.  

14.20140813234522.jpg

- Bugün Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum ve site yönetiminden 2-3 günlük güvenlik kamerası görüntülerini istedim.

- Olayın tanıklarını da ilgili Savcı müsait olduğunda hazır edeceğim.

- Endişelendim mi ? Hayır. PKK/KCK operasyonlarına imza atarken de hiç endişe duymadım. Bugün alnım açık yüzüm ak dimdik ayaktayım.