BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.496,44
HABER /  MEDYA

Savaşçı 23.bölüm fragmanına bakın bomba Azerbaycan göndermesi

Savaşçı 23.bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Aralık 2017 pazar günü ekrana gelecek olan Savaşçı 23.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Savaşçı 23.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de pazar günleri ilgiyle izlenen dizi Savaşçı 23.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Bomba Azerbaycan göndermesi yapıldığı Savaşçı'nın bu fragmanı paylaşılıyor. Gelin hep birlikte neler olacak bakalım.

Savaşçı 23. yeni bölüm fragmanları hem heyecan uyandırdı hem duygulandırdı. Son bölümde ekrana gelen Azerbeycanlı yetkililerin Kılıç Timi'nden yardım çağrısı sonrasında hemen harekete geçiliyor. Yüzbaşı Kağan ve ekibi, yeni bir başarı hikayesi yazmak için gizli bir operasyona gidiyorlar. Teröristlerin kaçırdığı mühendisleri için yardım isteyen Azerbeycan Özel Kuvvetleri ile ortak bir harekat düzenliyor. Fragmanda Karabağ adına yapılan duygusal paylaşım izleyenleri gülümsetti. 

AZERBAYCAN'A GÖNDERME

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan SAVAŞÇI’da olaylar hız kesmiyor! Kaçırılan mühendisleri kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi, bu operasyonu Azerbaycan Özel Kuvvetler timiyle birlikte gerçekleştirecektir. Sahadan gelen istihbarattan kuşku duyan Yüzbaşı Kağan, yaptığı doğru hamlelerle teröristlerin kurduğu pusuyu bertaraf eder. Mühendislerin kaçırılmasını kimin tezgâhladığını anlayan Kağan için şimdi önemli olan mühendislerin sağ salim teröristlerin elinden alınmasıdır.