BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  MEDYA

Savaş Ay'ın son haberi inanılmaz!

Savaş Ay yıllar sonra kanseri hortlayınca Haziran 2013'te hastaneye yatmıştı. Usta gazetecinin son haberi de bu olmuştu.

Abone ol

Ona boşuna usta gazeteci denmiyordu. Atlatma haber yapmaya bayılırdı. Kendisini ölüme taşıyan hastalığı konusunda da bütün medyayı atlatmıştı. Son haberi hastaneden ve yenemediği o hastalığa ilişkindi.

Gazeteciler.com medya sitesi Savaş Ay'ın yaptığı son haberi Haziran 2013'te 'Bu kez haber kendisi" anonsu ile yayınlamıştı. Usta gazeteci kanseri nüksedince karalar bağlamak yerine yine mikrofonu kapmış ve bunu haberleştirmişti.

Görüntüler bugün ölüm haberini aldığımız hastanede tedavi olmaya gittiği ilk günden...

ANONSUNU DA ÇEKMİŞTİ

Kendi hastalığını ekrana taşıyan Savaş Ay, "Maceramız burada başlıyor. Tıp merkezinin alt katına iniyoruz. Orası uzay üssü gibi, son model teknoloji, yani teknoloji ile sağlık biliminin nasıl bir araya geldiğini görmek için çok uygun bir yer." diyerek bir de anons geçmişti.


SAVAŞ AY'A MEĞER SÖYLEMEMİŞLER

Usta gazeteci 1 günlüğüne hastaneye yatacağını sanıyordu. Doktorlar ailesine demiş ama ondan saklamış. Savaş Ay son yazısında 'ölüm yatışını' anlatmış.

SAVAŞ AY'IN SON YAZISI TAM METİN TIKLA

DOKTORU ANLATMIŞTI;

Savaş Ay, 15 yıldan beri gırtlak kanseri ile mücadele ediyordu. Mücadeleden her defasında zaferle çıkıyordu ama biraz da şanssız. Nedenini ise doktoru Savaş Ay'ın yaptığı o haberde şöyle anlatmıştı;

"Savaş Ay'ın tedavisinde şöyle bir özel durum var. Bundan 15 yıl önce ses tellerinde oluşan bir hastalık nedeniyle gene radyo terapi görmüştü, o zamanki radyoterapi, hastalığın şekli nedeniyle ve o zamanki olanaklar yüzünden daha basitti. Sadece ses tellerine yönelik bir ışın tedavisiydi. O zaman da başarılı olmuştu bu tedavi. Tabi bazı etkenlere bağlı olarak 5-6 yıl önce hastalık nüksetti ya da yeniden oluştu."




SAVAŞ AY İLE ARINÇ'IN UNUTULMAZ GÖRÜNTÜSÜ


SAVAŞ AY KİMDİR?

Savaş Ay sanatçı bir ailede doğdu. Müzik onun hayatındaki gazetecilikten sonraki en önemli tutkusuydu. (SAVAŞ AY HAYATI TIKLAYIN)