BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,59
HABER /  MAGAZİN

Savaş Ay'ın mirası ne kadar? Kızı Sanem ve oğlu Ulaş Ay kimdir?

Savaş Ay'ın mirası ne kadar, neden kızı Sanem Dolun Ay'a beş kuruş bırakmadı. Savaş Ay'ın tüm mirasını bıraktığı oğlu Ulaş Ay kimdir onu hangi şarkıyla hatırlıyoruz. İşte Savaş Ay'ın çocukları Sanem ve Ulaş Ay.

Abone ol

Gırtlak kanseri tedavisi gördüğü hastanede, 9 Kasım 2013 tarihinde, 59 yaşında hayatını kaybeden gazeteci yazar Savaş Ay'ın mirası iki çocuğunu birbirine düşürdü. Savaş Ay'ın boşandığı eşi Türkan Demir'den olan kızı Sanem Dolun Ay üvey ağabeyi Ulaş Can Ay ile davalık oldu. Savaş Ay tüm mirasını oğluna bırakmıştı. Ancak kızı dava açıp Savaş Ay'ın vasiyetini iptal ettirdi. Şu anda karar Yargıtay'da.

Peki savaş Ay niye kızına tek kuruş bırakmadı, kavga konusu olan mirası ne kadar? 

Savaş Ay'ın mirası : Savaş Ay, Beşiktaş, Fatih ve Bodrum'daki 5 daireyi, Torbalı'daki yazlığı, yapım şirketindeki yüzde 51 hisseyi, 1 cip, 2 deniz motorunu ve bankadaki hesaplarını oğlu Ulaş Can Ay'a bırakmıştı.

SAVAŞ AY KIZINI NEDEN MİRASSIZ BIRAKTI : Savaş Ay'ın vasiyeti açıklandığında tüm mirası oğluna bıraktığı, kızına tek kuruş bırakmadığı ortaya çıkmıştı. Bunun sebebi ise Savaş Ay'ın eski eşine olan kızgınlığı. Savaş Ay hastaneye kaldırıldığında Türkan Demir hemen miras için harekete geçmiş. Savaş Ay ölüm döşeğindeyken eski eşi onun evini mühürletip, yakınlarını da eve sokmamış. Savaş Ay son yıllarında kızıyla yakın bir ilişki kurmasına rağmen ona mirastan pay bu yüzden vermediği iddia edilmişti. 

savaş ay kızı sanem dolun ay kimdir
Savaş Ay'ın Robert Kolejde okuyan kızı Sanem Dolun Ay şu anda 19 yaşında. Üvey ağabeyi Ulaş Can Ay ile davalık olan Sanem Dolun Ay, Bodrum'daki yazlığa girmek isteyince gözaltına alındı. 
Savaş Ay'ın oğlu Ulaş Can Ay şarkıcılıkta şansını denemiş ve Gamzelim şarkısı ile bir dönem hayli popüler olmuş ve tanınmıştı. Savaş Ay tüm mirasını oğluna bıraktı. 

Savaş Ay'ın çocukları miras için birbirine girdi