BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,38
HABER /  DÜNYA

Satırlı travesti dehşet saçtı

Beyoğlu’nda bir eğlence merkezinde tanıştığı kişinin kendisiyle beraber olmaması üzerine öfkelenen travesti, dehşet saçtı. Şahsa satırla sal...

Abone ol

Beyoğlu’nda bir eğlence merkezinde tanıştığı kişinin kendisiyle beraber olmaması üzerine öfkelenen travesti, dehşet saçtı. Şahsa satırla saldıran travesti, kaçmaya çalışırken yakalandı.
İddiaya göre, kendisini Ukraynalı kadın olarak tanıtan travesti A.T., Beyoğlu’nda bir eğlence merkezinde tanıştığı A.K. ile birlikte olmak üzere mekandan ayrıldı. A.K., karşısındaki kişinin Ukraynalı kadın değil de travesti olduğunu anlayınca ilişkiye girmek istemedi. Bu durumu kabullenemeyen A.T. ise A.K.’ye satırla saldırdı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan A.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. A.K.’ye satırla saldıran travesti A.T.’nin ise olay yerinden kaçmaya çalışırken Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandığı ifade edildi.
Resmi işlemlerin yapılması üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği’ne getirilen A.T., ifadesinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan A.T.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.
(İHA)