BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.432,98
HABER /  GÜNCEL

Satanistlerden mahkemede şok sözler!

Arkadaşlarını şeytana kurban etmek amacıyla öldürdükleri için yargılanan zanlılar, isteklerini reddeden hakime şunları söyledi!

Abone ol

Ortaköy’de arkadaşları Şehriban Coşkunfırat’ı “şeytana kurban etmek amacıyla öldürdükleri” gerekçesiyle Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer’in yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada tutuklu sanık Engin Aslan, mahkeme başkanına hakaret edince salondan çıkarıldı.

Daha önce 4 kez karara bağlanan ancak çeşitli sebeplerle bozulan, son olarak da sanıkların haklarındaki müebbet hapis cezası kararı gerekçesiz yazılması nedeniyle Yargıtay tarafından bozulan davanın görülmesine İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada söz almadan konuşan Engin Arslan, mahkeme heyeti tarafından uyarıldı.

Duruşmaya TCK kitaplarıyla gelen Engin Arslan, taleplerini yinelediğini belirterek, Başkan Salih Öztürk’ü reddettiğini söyledi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı’nın “Hem adam öldürüyorsun hem de konuşuyorsun” demesi üzerine Engin Arslan, sesini yükselterek, “Bunun hesabını vereceksin” diye bağırdı. Arslan salondan çıkarıldı. 

BİZE ÖN YARGIYLA BAKMAYIN 

Duruşmada söz alan hükümlü Zinnur Gülşah Dinçer ve Ömer Dinçer, Mahkeme Başkanı Salih Öztürk’ü, Hâkim Selahattin Toğuş ve Hâkim Ali Alçık’ı reddettiklerini ifade ettiler. Ömer Çelik, cinayet işlendiğinde 20’li yaşlarda olduğunu şimdi ise 33 yaşına geldiğini belirterek, artık kendilerine önyargıyla bakılmamasını istedi.

Hükümlülerin ret taleplerinin yerinde olmadığını ve taleplerinin reddine karar veren mahkeme heyeti, davayı erteledi.