BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  GÜNCEL

Şartlı çıktı 2 gün sonra öldü

Ailesini katledince cezaevine girmişti. Son yasa ile şartlı tahliye olan zanlı 2 gün sonra öldü.

Abone ol

AFYONKARAHİSAR’ın Dinar İlçesi'nde 6 yıl önce cinnet getirerek babası, annesi, kız kardeşi ile ağabeyini bıçaklayarak öldüren ve geçtiğimiz günlerde şartlı tahliye edilen 24 yaşındaki Gökhan Armağan evinde ölü bulundu.

3'üncü Yargı Paketi'nin yürürlüğe girmesiyle geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edilen ve bir çay ocağında çalışan Gökhan Armağan'dan (24) gün boyunca haber alamayan yakınları polise başvurdu. Çilingir yardımıyla Armağan'ın yalnız yaşadığı evine giren polis, gencin cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Gökhan Armağan'ın cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi.

AİLESİNİ KATLETMİŞTİ

Cezaevinden şartlı tahliye edilen Gökhan Armağan, 2006 yılının Ağustos ayında Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evlerinde gece yarısı rüyasında babasının, annesini ve kız kardeşini erkeklere sattığını görüp cinnet getirmiş annesi Emine Armağan (40), ağabeyi Hakan Armağan (25) ve üniversite öğrencisi ablası Filiz Armağan'ı (22) odalarında bıçaklayarak öldürmüştü.

Öfkeli genç elindeki ekmek bıçağı ile babasının çalıştırdığı kahvehaneye giderek Cemil Armağan'ı da defalarca bıçaklayarak (46) öldürmüştü. Gözaltına alındıktan sonra olayı polise anlatan Gökhan Armağan "Önceki geceki rüyamda babam annemi ve ablamı satıyordu, ailece kötü yoldaydık. Bir ses 'Aileni öldürüp namusunu temizle' dedi. Ben de sabah kalkıp ekmek bıçağını bilettim. Dün gece de aynı rüyayı görünce hepsini öldürerek namusumu temizledim" demişti.

Polis tahliye olduktan kısa süre sonra cesedi bulunan gencin ölümü ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.