BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sarıyer'de yerel yönetimler okulu başlıyor

Sarıyer Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Vakfı'nca başlatılan Yerel Yönetimler Okulu, 4 Ekim'de derslere başlıyor

Abone ol

Sarıyer Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) işbirliğiyle düzenlenen yerel yönetim seminerleri 4 Ekim 2010 Pazartesi başlıyor. Yerel yönetimleri ilgilendiren birçok konunun akademisyen ve yerel yöneticiler tarafından ele alınacağı seminer programı 12 farklı dersten oluşuyor.

Yerel yönetimlerde demokrasi, katılım, denetim, sivil toplum başta olmak üzere kentleşme, imar ve çevre politikalarının masaya yatırılacağı derslere katılım için kayıt yaptırmak gerekiyor. Beş hafta sürecek program sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

4 Ekim Pazartesi akşamı saat 18.00’de Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in açılış konuşması ve kokteylle başlayacak seminerde “Türkiye’de Yerel Yönetim Anlayışı” konulu ilk dersi, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen ile Belediye Başkanı Şükrü Genç verecek.

Dersler nerede verilecek?

Poligon’daki Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilecek seminerlerle ilgili ayrıntılı bilgilere, derslere ve kayıt formuna, www.sariyer.bel.tr adresindeki duyurular bölümünden ve www.sodev.org.tr’den ulaşabilirsiniz. Katılmak isteyenlerin Yerel Yönetimler Okulu Kayıt Formu’nu doldurduktan sonra SODEV’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt için başvurular

SODEV - Sosyal Demokrasi Vakfı- İstiklal Cad. Bekar Sok. 22/2 Beyoğlu - İstanbul adresine yapılabilir. Ayrıntılı bilgi 0212-292 52 52 / 53 numaralı telefonlardan ve www.sodev.org.tr internet adresinden edinilebilir.