BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
HABER /  GÜNCEL

Sarıyer'de tüyler ürperten cinayet!

Sarıyer'de bugün sabah saatlerinde ortaya çıkan cinayet, Jandarma ekiplerini bile şaşırttı.

Abone ol
Sarıyer Zekeriyaköy'de bugün sabah saatlerinde ortaya çıkan vahşet tüyler ürpetti! Gümüşdere Köyü'ndeki bir mandırada çalışan Türkmenistan uyruklu sevgililer, balta ve satırlarla öldürülmüş halde bulundu. Ortalığı kana bulayan katil ya da katil zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatılırken, olayla ilgili bir kadın gözaltına alındı.

Sarıyer Zekeriyaköy’e bağlı Gümüşdere Köyü’nde bulunan Ergün Çelik’e ait mandıraya gidenler korkunç bir manzarayla karşılaştı. İddialara göre Jandarma'ya gelen bir telefonla harekete geçen ekipler, mandırada Türkmenistan uyruklu Ramazan Babakov ve bir kadının cesetiyle karşılaştı. 

VAHŞİ CİNAYETİN İHBARI TELEFONLA GELDİ 

Olay yerine gelen ekipler, sevgili olduğu belirlenen iki kişinin vücutlarında derin yaraların olduğu ve balta veya satırla öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. İki sevgilinin kısa bir süre önce mandırada çalışmaya başladığı, erkeğin 23 yaşında Ramazan Babakov olduğu, sevgilisinin adının da Gül olduğu belirtildi.
 
CİNAYETLE İLGİLİ BİR KİŞİ GÖZALTINDA 

Mandra sahibi Ergün Çelik'in ifadesi alınırken, sabah saatlerinde ihbarı yaptığı belirtilen genç bir kadın gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatılırken Jandarma ekipleri, katil zanlısı veya zanlıların bulunması için bölgedeki incelemelirin sürdürüyor.