BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  GÜNCEL

Sarıyer'de bu kez silahlar konuştu!

Sarıyer'de banka şubesinin güvenlik görevlisinden silahını çalan saldırgan, hem polisi hem de çevre esnafını çileden çıkardı.

Abone ol
Sarıyer'de bulunan bir banka şubesinin güvenlik görevlisinin silahını alan Muhammet Z., çevresine heyecanlı dakikalar yaşattı. Tabanca ile yedek şarjördeki mermilerin tamamını, rast gele ateş açarak bitiren saldırganı, linç edilmekten yine polis havaya ateş açarak kurtardı.

Sarıyer Meydanı’ndaki banka şubesine giderek elindeki avcı bıçağı ile saldıran şahıs güvenlik görevlisinin tabancası ile yedek şarjörü aldı. Bir elinde tabanca diğer elinde bıçak olan kişi, sahildeki Mehmet Akif Ersoy Parkı’na gitti ve havaya ateş etmeye başladı.
 
POLİS CİPS GETİRDİ
 
İhbar üzerine gelen polis çevredeki güvenlik önlemi aldı. Polis, parkın önündeki caddeyi araç trafiği ile yaya geçişine kapattı. Yakında başka geçiş noktası bulunmadığı için polis caddeyi zaman zaman yaya geçişlerine açtı. Çevredekiler uzun süre panik yaşadı. 

a04154009.jpg 
 
Bira içen, bazen denizi seyreden bazen de bankta oturan şahıs, polis yaklaşmak isteyince havaya ateş etti.
 
Müzakereci polisin uzun süre çabasına rağmen, ateş etmeyi sürdüren Muhammet Z., zaman zaman telefonla konuştu. Polisler önlem olarak kurşun geçirmez yeleklerini de giydi. Muhammet Z. polisten cips istedi. Müzakereci polis şüpheli şahıs ile temas kurmak için patates cipsi getirdi.
 
MERMİLERİ BİTİRDİ
 
Yaklaşık iki saat sonra, bütün mermileri bitiren şahsı, polis etkisiz hale getirdi. Bu defa da çevrede toplananlar şahsa tepki gösterdi. Polis, tepki gösterenleri dağıtmak için havaya ateş açtı. Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen şahıs, polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede araştırma yaptı.