BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Umulmadık yerden çıkan doğal mucizeler hem cepten hem de zamandan kazandırıyor. Bu kez pratik bilgilerde konumuz mutfak. İşte birbirinden pratik bilgiler....

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Umulmadık yerden çıkan doğal mucizeler hem cepten hem de zamandan kazandırıyor. İşte birbirinden pratik bilgiler.... Bu kez pratik bilgilerde konumuz mutfak. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyor her seferinde sofraya en iyi menüyü çıkarmaya çalışıyorsanız haber sizin! Şimdi öğreneceğiniz pratik bilgiler sayesinde mutfakta hızınız artacak, daha iyi lezzetler ortaya koyacaksınız! Kahvenizin lezzetini arttırmak için içine bir tutam tuz ve tarçın ekleyin. Hem kokusu tüm evi saracak hem de sabah kahve keyifiniz ikiye katlanacak.

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Umulmadık yerden çıkan doğal mucizeler hem cepten hem de zamandan kazandırıyor. İşte birbirinden pratik bilgiler.... Bu kez pratik bilgilerde konumuz mutfak. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyor her seferinde sofraya en iyi menüyü çıkarmaya çalışıyorsanız haber sizin! Şimdi öğreneceğiniz pratik bilgiler sayesinde mutfakta hızınız artacak, daha iyi lezzetler ortaya koyacaksınız! Daha sulu salata için... Salatanıza ekmek batırmak istiyorsanız size şimdi açıklayacağımız tüyo sayesinde salatalarınızın daha sulu olmasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken salataya her zamankinden biraz daha tuz atmak. Bu şekilde domatesler suyunu daha çabuk bırakacaktır.

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Umulmadık yerden çıkan doğal mucizeler hem cepten hem de zamandan kazandırıyor. İşte birbirinden pratik bilgiler.... Bu kez pratik bilgilerde konumuz mutfak. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyor her seferinde sofraya en iyi menüyü çıkarmaya çalışıyorsanız haber sizin! Şimdi öğreneceğiniz pratik bilgiler sayesinde mutfakta hızınız artacak, daha iyi lezzetler ortaya koyacaksınız! Soğan doğramadan önce... Soğan doğrarken ağlamak istemiyorsanız, doğramaya başlamadan önce soğanları 15 dakika buzlukta bekletin.

Sarımsağı alın mikrodalga fırına atın bakın neler olacak

Pratik bilgiler hayat kurtarıyor. Umulmadık yerden çıkan doğal mucizeler hem cepten hem de zamandan kazandırıyor. İşte birbirinden pratik bilgiler.... Bu kez pratik bilgilerde konumuz mutfak. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyor her seferinde sofraya en iyi menüyü çıkarmaya çalışıyorsanız haber sizin! Şimdi öğreneceğiniz pratik bilgiler sayesinde mutfakta hızınız artacak, daha iyi lezzetler ortaya koyacaksınız! Sarımsağı kolayca soymak için... Yemekte bir ya da iki dişten daha fazla sarımsak kullanmanız gerektiğinde siz hiç yorulmayın ve sarımsağı mikrodalgaya atın. 15 saniye bekledikten sonra sarımsakların kağıt gibi dağıldığına şahit olacaksınız.