BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sarıgül'den duyulmamış seçim vaadi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bağcılar’da vatandaşlara hitap etti. Sarıgül, çocuğu olmayan ailelere tüp bebek müjdesi verdi.

Abone ol

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bağcılar’da vatandaşlara hitap etti. Sarıgül, çocuğu olmayan ailelere tüp bebek müjdesi verdi.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçim kampanyalarına devam ediyor. Bağcılar’da esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül Bağcılar Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti.

Necmettin Erbakan’ın Bağcılar’a emek verdiğini dile getiren Mustafa Sarıgül, yaptığı konuşmada, “Erbakan hoca Bağcılar’ı pilot bölge olarak seçmişti, yoğun bir çalışma yapmıştı. Allah’ım Erbakan Hoca’ya gani gani rahmet eylesin. Prof. Necmettin Erbakan olmasaydı bugünkü iktidar olmazdı, Bağcılar olmazdı” dedi.

Başkan seçildiği takdirde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanları işten çıkartacağına dair iddiaları yalanlayan Mustafa Sarıgül, “Ben Anavatan Partili bir belediyeden Şişli Belediyesi’ni devraldım.

Mustafa Sarıgül siyasi düşüncesinden, verdiği oydan dolayı hiçbir çalışan arkadaşımızın ne Bağcılar’da ne İstanbul’da aşıyla, işiyle oynamaz” diye konuştu.

SARIGÜL’DEN ÇOCUKSUZ AİLERE “TÜP BEBEK” MÜJDESİ

Vatandaşlara çocuklarıyla birlikte hayırlı ömürler dileyen Mustafa Sarıgül, çocuğu olamayan annelere tüp bebek müjdesi verdi. Sarıgül, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni aldığımız andan itibaren özellikle çocuğu olmayan anneler ve aileler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tüp bebeği geliştireceğim. Milyar dolarlık bütçeler var. Oradan tüp bebeğe de özellikle bütçe ayıracağım” şeklinde konuştu.

“CAMİLERİN BAKIMI ÜCRETSİZ OLACAK”

İstanbul’da ibadethanelerin bakımlarını ücretsiz yapacaklarını belirten Sarıgül, “İstanbul’da bütün camilerin bakımlarını, onarımlarını yurttaşlarımızdan bir tek kuruş para almadan Şişli’de yaptığımız gibi yapacağız. Camiler de, cemevleri de bizim” ifadelerini kullandı.
İstanbul’da kin ve nefret dönemini sona erdireceklerini ifade eden Sarıgül, “İstanbul yolu şefkat, huzur, birlik ve beraberlik yolu olacak” dedi.