BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.490,97
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sarıgül Kılıçdaroğlu'nun yerine mi geçecek?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül, adaylığı ve siyasi gekeceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bozkurt işareti yapmasını nasıl yorumladı? Seçim sonrası CHP liderliğine mi soyunacak? İşte tüm bunların yazıtını kendisi verdi.

Mustafa Sarıgül adaylığıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Habertürk sinden Düzgün Karadaş'a konuşan Sarıgül, İstanbul'a adaylığı sonrasında ortaya atılan genel başkanlık iddiasına da yanıt verdi.

İşte o röportajdan dikkat çeken başlıklar:

SEÇİM SONRASI LİDERLİĞE SOYUNACAK MISINIZ?

Sayın Kılıçdaroğlu ile tam bir anlayış birlikteliği içindeyiz. Bundan sonra da uyum içinde çalışarak, birleşerek, ortak aklı egemen kılacağız.

BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE ORTAK NOKTALARINIZ VAR MI?

Gezi'ye, kutuya kadar vardı. 17 Aralık'tan sonra Erdoğan ile hiçbir ortak yanımızın kalmadığını düşünüyorum. Yoksa o da ben de gençlik kollarından geliyoruz. O da çalışarak bu noktalara geldi.

KILIÇDAROĞLU'NUN BOZKURT İŞARETİ YAPMASI

Kılıçdaroğlu, nezaketinden o işareti yaptı. Normalde hoşgörü ödülü alması gereken bir hareket. Çünkü farklı siyasi görüşte olanlara hoşgörüyle yaklaşıyor. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun kendisine olan güvenini gösteriyor. Çok büyük bir büyüklük göstermiştir.

28135.20140325120052.jpgKILIÇDAROĞLU O İŞARETİ NEDEN YAPTIĞINI AÇIKLADI

Ankara'da seçim otobüsünün üzerinde vatandaşları "bozkurt" işareti ile selamlayan Kılıçdaroğlu, eleştirilere cevap verdi... (TIKLA OKU)