BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Sarıgül Enver Ağabey'e böyle veda etti

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Enver Ören yaşamını yitirdi

Abone ol

İhlas Holding , İhlas Yayın Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ’in vefat ettiği haberini alan sevenleri ve dostları Türkiye Hastanesi’ne akın etti.

Hastaneye gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Enver Ören ismi Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir isimdir” dedi.

İhlas Holding, İhlas Yayın Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’in vefat ettiği haberini alan çok sayıda seveni Türkiye Hastanesi’ne geldi. Hastaneye gelenler arasında bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Enver Ören ismi Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir isimdir. Hayırsever bir isimdir. Binlerce öğrencimize burs vermiştir. Çok değerli müesseseler kurmuştur. Bu müesseselerde çalışan binlerce evladımız vardır, binlerce yurttaşımız vardır.

ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Benim de Enver ağabey ile çok uzun yıllardan beri dostluğum var. Son 15 yılda da Türkiye Hastanesi’nde olsun, müesseselerinde olsun çok güzel diyaloglar kurdum. Ve kendisinden de çok şey öğrendim. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Enver Ören’in bıraktığı eserlerin önemine dikkat çeken Sarıgül, “Benim için Enver Ören ismi şefkat yoludur, merhamet yoludur. Gerçekten insanlık yoludur. Binlerce öğrencimizin okumasında bursdur. Çok değerli bir isimdir. Ben inanıyorum ki Enver Ören’in bıraktığı eserler ebediyete kadar yaşayacaktır” dedi.