BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50
HABER /  GÜNCEL

Sarı Meleklere muhteşem karşılama

CEV Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, şampiyon gibi karşılandı.

Abone ol

THY'nin tarifeli seferiyle Fransa'nın Nice kentinden İstanbul'a gelen bayan voleybolcular için Atatürk Havalimanı'nda karşılama yapılırken, alana gelen çok sayıda taraftar, “Sarı Melekler” için coşkulu tezahürat yaptı.

Bayan voleybolcuları havalimanında Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ersan Topbaş'ın yanı sıra kulüp idari işler koordinatörü Serkan Acar ve dış ilişkiler müdürü Turgut Acar karşıladı. Voleybolcular, boyunlarına takılan çiçeklerin ardından toplu olarak alandan dışarı çıktı.

Voleybolcuları karşılamaya gelen çok sayıda taraftar, tezahürat eşliğinde takımı bekledi. “Armanın gururu sarı melekler”, “Olmasan da şampiyon, almasan da kupaları, sizinleyiz ölene kadar” şeklinde tempo tutan taraftarlar, alan dışında da sporcuların takım otobüsüne binişleri sırasında meşaleler yaktı.

Havalimanına gelenler arasında takım kaptanı Çiğdem Can Rasna'nın annesi Sevim Can da yer aldı. Sevim Can, kızına sarılarak mutluluğunu paylaşırken, duygulu anlar yaşadı.

Fenerbahçe Acıbadem, Fransa'nın Cannes kentinde yapılan dörtlü finallerdeki ilk maçında ev sahibi RC Cannes'ı 3-2 yenerek finale yükselip, finalde İtalyan rakibi Volley Bergamo'ya aynı skorla yenilerek 2. olmuştu.