BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  DÜNYA

Sarhoş gazeteci Putin'i zorladı!

Ekonomik krizin derinden hissedildiği Rusya'da Putin'in açıklamaları konuşuluyor.

Abone ol
Ekonominin yerle bir olduğu, tüm dünyanın gözünü çevirdiği Rusya, Putin'e soru soran sarhoş gazeteciyi konuşuyor. Sorduğu sorular karşısında Rus lideri zorlayan gazeteci, kendi mahallesinde yerli içkileri neden bulamadığını sordu. İşte Putin'in susturduğu o gazetecinin ilginç sorusu;
 
Tüm dünyanın yakından takip ettiği Putin'in basın toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Soru cevap kısmında Putin'in söz verdiği basın mensuplarından birinin ilginç hareketler sergilemesi salondaki ciddi havanın bir anda dağılmasına neden oldu. Sarhoş olduğu gözlenen Rus muhabir Putin'e "Ben mahallemdeki markette kvas bulamıyorum. Neden birçok içecek gibi yerli içkimi bulamıyorum?" şeklinde bir soru yöneltti. Muhabirin tuhaf hareketlerini fark eden Putin "Yasalar gereği insan sağlığına zararlı içecekler bulunduramıyoruz" şeklinde yanıt verdi.
 
PUTİN SUSTURDU
 
Aldığı yanıt karşısında tatmin olmayan sarhoş muhabir, Putin'e "Zararlı içecek yasak diyorsunuz, fakat cola da insan sağlığına zararlı olduğu halde satılıyor" dedi. Salondaki ciddi havanın dağılmasından rahatsız olan Putin "Evet teşekkürler sorunuz için" diyerek muhabiri susturdu.