BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  POLİTİKA

Saray'daki iftar yemeğinde Egemen Bağış sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Saray'ında bu akşam, 528 eski milletvekiline iftar yemegi verdi. Davetliler arasında Egemen Bağış yoktu.

Abone ol

Yemekte AK Parti'nin yanı sıra DYP, ANAP ve Refah Partisi'nden çok sayıda eski milletvekili bulunuyor. DSP'den Hakan Tartan da davetliler arasında yer aldı. Eski millevekillerin çoğunun sağ partilerden oluşması ise dikkat çekti. Davetliler arasında Egemen Bağış'ın olmaması gözlerden kaçmadı.

Davetliler arasında eski ANAP'lı başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Yıldırım Akbulut'un yer alması sürpriz olarak görüldü. İftara 25 Aralık soruşturması sonrasında haklarında Meclis soruşturması kurulan 4 bakandan sadece Erdoğan Bayraktar'ın davet edilmesi dikkat cekti.

İFTARA ESKİ MECLİS BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK DE KATILDI

İftarda, Hakan Tartan, Oltan Sungurlu, Ekrem Pakdemirli, Ali Talip Özdemir, Recai Kutan, Mehmet Keçeciler, Hasan Celal Güzel, Vehbi Dinçerler, Işın Çelebi, Cavit Çağlar, Eyüp Aşık, Cengiz Altınkaya, Bülent Akarcalı, Cemil Çiçek, Burhan Kuzu, Hamza Yerlikaya, Ali Babacan, Nimet Çubukçu, Zülfükar İzol, Beşir Atalay, Ali Babacan, Binali Yıldırım, Hayati Yazıcı, Sadık Yakut, İdris Şahin, Mehmet Ali Şahin, Mustafa Elitaş, Mevlüt Çavuşoğlu, Nurettin Canikli, Bekir Bozdağ, Güldal Akşit, Abdulkadir Aksu, Yıldırım Akbulut, Nurettin Canikli, Hüseyin Çelik, Taner Yıldız, Ömer Çelik gibi dikkat çeken isimler de katıldı.