BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.291,56
HABER /  SPOR

Sarandan, Ermenistana Fener forması

Saran, Erivan’a yaptığı iş ziyaretinde, Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan'la görüştü...

Abone ol

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Erivan’a yaptığı iş ziyaretinde, Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan’la da görüşerek, her iki takıma başarılar diledi…

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Ermenistan’ı ziyaret ederek, başkent Erivan’da hükümet yetkilileri, iş ve spor camiasının önde gelen temsilcileri ile temaslarda bulundu.

Sadettin Saran, Türkiye-Ermenistan 2010 Dünya Kupası Eleme Grup maçı öncesinde Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan’la da görüşme yaparak, Fenerbahçe formasını hediye etti. Hayrapetyan’ın “Fenerbahçe sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda bir dünya takımı” dediği ifade edildi.

Saran, Ermenistan ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, Erivan’ı çok beğendiğini ve insanlarını çok sıcakkanlı bulduğunu belirtti. Saran, Ermenistan halkının Türkiye’yi bölge huzurunun kaynağı olarak gördüklerini ve Türkiye’ye selam söylediklerini belirtti.

Sadettin Saran, iki ülke arasında 14 Ekim Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Ermenistan maçının aynı zamanda bir dostluk maçı olacağını ifade ederek, her iki takıma başarılar diledi.