BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.406,54
HABER /  DÜNYA

Sapık yaşlı çift dehşeti!

İngiltere’de yaşlı Pakistanlı bir çift 19 yaşındaki kıza yaptıkları tüm ülkeyi sarstı.

Abone ol

İNGİLTERE’de yaşayan Pakistanlı çift 19 yaşındaki sağır ve dilsiz bir kızı 10 yıl boyunca evlerinde seks kölesi olarak alıkoydu.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşayan Pakistan asıllı İlyas Ashar’ın, 9 yıl önce evinde alı koyduğu sağır ve dilsiz kıza defalarca tecavüz ettiği, dövdüğü ve zorla çalıştırdığı ortaya çıktı.


EVİN BODRUMUNDA SAKLADI 

Dail Mail gazetesindeki habere göre, 2000 yılında 10 yaşındayken Pakistan’tan getirilen genç kız o tarihte 19 yaşında olduğuna inandırılarak Londra Heathrow havaalanından ülkeye giriş yaptı. Ancak bu aldatmacaya sınır polisinin nasıl inandığı ise henüz bilinmiyor.

84 yaşındaki İlyas Ashar’ın adı açıklanmayan genç kızı evin bodrum katında 9 yıl boyunca sakladığı, defalarca tecavüz ettiği ve zorla ağır işlerde çalıştırdığı 67 yaşındaki eşi ile 46 yaşındaki kızının bu suça ortak olduğu belirtildi.


GENÇ KIZ KORUMA ALTINDA 

Tecavüz dolayısıyla 13 ayrı suçlamayla karşı karşıya karşıya olan Ashar, insan kaçakcılığı, istismar ve devlet yardımı dolandırıcılığı suçlarından yargılanıyor.

2009 yılında polisin evde yaptığı bir arama sonucunda evin bodrum katında bulunan genç kız, Ashar’ın intikam almasından korkulduğu için koruma altında tutuluyor.