BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
DÜNYA

Sapık polis suçüstü yakalandı! O anlar kamerada

ABD'de sapık polis memuru, konserde bir kadının kalçasını gizlice cep telefonuyla çekerken suç üstü yakalandı. Sapık polis hakkında soruşturma başlatıldı.

ABD'de bir polis memuru, Houston'daki Drake konserinde gizlice bir kadının kalçasını cep telefonuna çekiyor. Houston Polis Departmanı, sapık polis memuru hakkında soruşturma başlattı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI Sapık polis, dans pistinin yanında dururken cep telefonuyla kadının fotoğraflarını çekerken yakalandı. Kayda başlama şansı elde etmeden önce polisin kadının arka tarafına zum yaptığı görülüyor.

Polisi suç üstü yakalayan Chalice Williams, sadece birkaç metre önünde durup Toyota Center'daki konserin tadını çıkarırken çektiği fotoğraflara ilişkin şaşkınlığını gizleyemedi.Williams, polis yakalandıktan sonra ''Hayrete düştüm.'' dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI Houston Polis Departmanı 3 Ekim Çarşamba günü bir iç soruşturma başlattıklarını açıkladı. Bir sözcü konuyla ilgili ''Memurlarımızdan birinin eylemlerini geçen akşam bir konserde gösteren bir videodan haberdarız.'' diye konuştu.

Sitene Ekle