BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  GÜNCEL

Şanlıurfa'dan çok acı haber! 3 çocuk hayatını kaybetti

ŞANLIURFA ' da pamuk tarlasında gece oynarken içine girip uyudukları pamuk yığınları arasında havasız kalan 2'si kardeş 3 çocuk yaşamını yitirdi.

Abone ol

ŞANLIURFA'dan çok acı bir haber geldi. 2'si kardeş 3 çocuk, tarlada pamuk yığınlarının arasında ölü bulundu.

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi Ulucanlar Mahallesi'nde gece saatlerinde pamuk hasadı yapılan tarlaya giden Ali (12) ve Harun Tekdağ (14) kardeşler ile kuzenleri Hüseyin Tekdağ (14), eve dönmeyince yakınları arama çalışması başlattı. 

Harun (14) ve Ali Tekdağ (12) kardeşler feci olayda can verdi.

Çocukların sık sık gittikleri tarlayı da arayan aileleri, çocuklarını pamuk yığınında hareketsiz buldu. Aile, durumu güvenlik güçlerine bildirip yardım istedi.

İhbarla gelen jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede öldükleri saptanan çocukların cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan ilk incelemede çocukların havasızlıktan öldükleri belirtildi.

Hüseyin Tekdağ (14) da iki kuzeniyle birlikte hayatını kaybetti.

OYUN OYNAYIP YORULUNCA UYUYAKALMIŞLAR

Harun ve Ali Tekdağ ile kuzenleri 14 yaşındaki Hüseyin Tekdağ'ın birlikte pamuk tarlalarına oynamaya gittikleri, tarladan toplanıp bırakılan pamuk yığınının içine girip uyuya kaldıkları ve havasızlıktan boğularak hayatlarını kaybettikleri belirtiliyor.

Üç cocuğun cenazeleri Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.