BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şanlıurfa'da son dakika korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

ŞANLIURFA 'nın Suruç ilçesinden bir son dakika kaza haberi geldi. Suruç 'tan gelen sondakikaya göre öğrenci servi işçi servisiyle çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Abone ol

ŞANLIURFA 'nın Suruç ilçesinden korkunç bir son dakika haberi geldi. Şanlıurfa Suruç'ta bir öğrenci servisi ile işçi servisi çarpıştı.

Kaza, sabah saatlerinde, Suruç'a bağlı Yanaloba Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda çalışan işçilerin taşındığı 37 PF 231 plakalı servis minibüsü ile Yağışlı Mahallesi'nde eğitim gören öğrencilerin taşındığı 44 EG 340 plakalı servis minibüsü, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, ismi öğrenilemeyen sürücülerinin kontrolünden çıktı. Minibüslerin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı.

Kazada yaralanan Nihal Aslan (12), Zeynep Işık (13), Zeliha Bilir (13), Osman Çelik, Aysel Oğur, Şengül Boğatekin, Sabriye Güren, Vahide Karakuş, Fethi Akkurt (35) ve Hatice Sonar (37), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Suruç ve kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Akkurt ve Sonar, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.İki yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI: Cansız bedenler ise güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.