BIST 9.507
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.491,72
HABER /  GÜNCEL

Döner bıçaklarıyla kavga ettiler

Müşteri tartışması büyüdü, döner bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavga polisin biber gazlı müdahalesiyle yatıştırılabildi.

Abone ol

Şanlıurfa'da, iki lokantacı arasında çıkan müşteri tartışması döner bıçaklı kavgaya dönüştü. Bir kişinin yaralandığı ve polisin biber gazlı müdahalesi ile son bulan kavgada 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, gece geç saatlerde Köprübaşı semtinde meydana geldi. Aynı sokakta lokantacılık yapan Ferhat Toprak ile Vedat Karataş arasında müşteri kapma nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında 2 lokantacı ve çalışanları birbiriyle kavga etti. 

ekran-resmi-2012-08-09,-12.23.39-pm.jpg

Bir lokanta çalışanının darp edildiği kavga sırasında 2 grup, işyerlerinde bulunan döner bıçakları ile birbirlerine saldırmaya kalkıştı. Vatandaşları korkutan kavgaya müdahale eden polis, elinde döner bıçağı olan ve sakinleşmeyen lokantacılara biber gazıyla müdahale etti. Takviye ekiplerin gelmesiyle sonlandırılan kavgaya karışan 6 kişi gözaltına alınırken, döner bıçaklarına da el koydu. Gözaltına alınanlar ifadeleri alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürülürken, yeni bir kavga yaşanmaması için lokantaların bulunduğu sokakta güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.