BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
HABER /  GÜNCEL

Sancaktepe'de bir okulun duvarı çöktü

Sancaktepe'de toprak kayması nedeniyle bir okulun duvarı çöktü. Okulun bulunduğu yol trafiğe kapatıldı. Ekipler vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

Abone ol

Sancaktepe'de bir okulun duvarı çöktü. Olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Okulun bulunduğu yol trafiğe kapatıldı. Ekipler vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Okulların kapalı olması olası bir faciayı engelledi.

İstanbul'da aşırı yağış nedeniyle Sancaktepe'de bir ilkokulun duvarı çöktü. Alınan bilgiye göre, Sancaktepe Mahallesi Dik Sokak'ta bulunan Mevlana İlkokulu'nun duvarında, aşırı yağış nedeniyle çökme meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SOKAK TRAFİĞE KAPATILDI
Okulun bulunduğu sokak trafiğe kapatılırken, güvenlik önlemlerinin ardından itfaiye ekiplerinin olayla ilgili çalışma başlatması bekleniyor. 

KAPANAN YOL KEPÇELERLE AÇILDI
Çökme sonucunda beton parçaları ve toprak yolu kapattı. Yetkilerin yaptığı incelemelerin ardından iş makileri ve kepçeler kapanan yolu açmak için çalışma başlattı .Zabıta ekipleri çalışmanın yapıldığı alanı demir bariyerler çekerek güvenlik önlemi aldı.


Sancaktepe'de dün akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın bitişiğinde toprak kayması nedeniyle bina boşaltılmıştı. Belediye ekipleri, kaymanın olduğu yere toprak ve çakıl doldurup üzerini naylonla kapattı.