BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.477,90
MAGAZİN

Sanatçı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti işte son sözleri

Kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Nuray Hafiftaş 53 yaşındaydı. Aslen Ardahanlı olan Nuray Hafiftaş bağırsak kanseri olmuş sonrasında kanseri karaciğerine sıçramıştı.

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş bugün hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı TRT Haber'e verdiği röportajda hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?: Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Ardahan Çıldır'da doğdu. İlkokulu Taksim'de okuyan Nuray Hafiftaş İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı. Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olan Nuray Hafiftaş 4 yıl TRT radyosunda görev yaptı.

NURAY HAFİFTAŞ'IN EŞİ VAR MI: Nuray Hafiftaş bugüne kadar hiç evlenmedi. Haliyle eşi ve çocukları yok. Ünlü sanatçı sevgilileri ile de gündeme gelmediği için özel hayatı tam bir sır perdesi arkasında. Nuray Hafiftaş'ın Güray Hafiftaş isminde bir erkek kardeşi bulunuyor.

NURAY HAFİFTAŞ'IN HASTALIĞI NE : Nuray Hafitaş'a bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Temmuz ayında bağırsaklardan ameliyat oldu ancak kanseri karaciğerine sıçradı. 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş geçtiğimiz günlerde taburcu olmuştu. Ancak 14 Şubat sevgililer gününde yeniden hastaneye kaldırılan Nuray Hafiftaş yoğun bakıma alındı. Nuray Hafiftaş'ın durumu ağır. Ünlü sanatçı Müşerref Akay, "doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş" diyerek Nuray Hafiftaş için dua istedi.

NURAY HAFİFTAŞ'IN TÜRKÜLERİ : Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var. Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Sitene Ekle
Etiketler