BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,50
GÜNCEL

Sanal alemi karıştıran görüntü! Kadının bacakları nerede?

Sosyal medyada tartışma yaratan bu görüntüde kadının bacaklarını kimse bulamıyor.

Sosyal medya platformuna yüklenen ve optik ilüzyon içeren fotoğraf kullanıcıların kafasını karıştırdı. Fotoğrafın ortasında yer alan kadının bacaklarına kimse mantıklı açıklama getiremedi.

Sosyal medya platformu Reddit'te paylaşılan bir fotoğraf, kullanıcıların kafalarını karıştırdı. Altı kişiden oluşan arkadaş grubu kadınların objektife gülümsediği bu poz ilk bakışta sıradan bir fotoğraf gibi duruyor. Daha dikkatlice bakıldığında, altı gülümseyen genç kadının görüldüğü fotoğrafta beş çift bacak olduğu göze çarpıyor. Kafa karıştıran fotoğrafın sosyal medyaya yüklenmesinden sonra, kadınlardan birinin bacaklarının olmayışı yorumcular arasında tartışma başlattı.

'Ortadaki kızın bacaklarını bulun'

Ne kadar dikkatli bakılırsa bakılsın ortada oturan kadının bacaklarını nerede olduğu sorusu mantıklı bir şekilde cevaplanamadı.Reddit'e yüklenilen fotoğraf optik ilüzyon içerdiği için binlerce kez paylaşıldı. Kafaları karıştıran bu poz 'jr0d7771' kullanıcı adlı kişi tarafından; "Ortadaki kızın bacaklarını bulun" başlığıyla siteye yüklendi. Yazılan 400'den fazla yorumda hiçbir yorumcu ortada oturan genç kadının bacaklarına ne olduğu sorusuna tatmin edici bir cevap veremedi.

Sitene Ekle
Etiketler