BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  DÜNYA

Sana Bir Sır Vereceğim son bölüm!

FOX TV'nin sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim son bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

İNTERNET HABER- Sana Bir Sır Vereceğim 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu hafta bölümünde Aylin zor dakikalar yaşadı.

FOX TV'de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim'de Aylin karakterini canlandıran Demet Özdemir dizinin 8.bölümün kaçırılma sahnesinde zor anlar yaşadı.

Dizi de Savaş'ın (Berk Cankat) intikam planları yüzünden kaçırılan Aylin, rehin tutulduğu hangarda su dolu tankın içinde resmen hayatta kalma savaşı verdi. Ünlü ilüzyonist Houdini'nin gösterilerinde yer verdiği ve daha önce de Cem Yılmaz'ın 'Hokkabaz' filminde benzerini kullandığı bir su tankı çekimler için özel olarak hazırlandı. Gün boyu süren çekimlerde rol gereği 3 ton su bulunan bir tankın içerisinde kurtulmaya çalışması çekimlerin en tehlikeli anlarından birisi olurken sahnenin birkaç defa tekrarlanması üzerine Demet Özdemir fazla ıslak kalması yüzünden ufak bir rahatsızlık geçirdi.

SANA BİR SIR VERECEĞİ
 
Tilki ve Aylin arasındaki duygu karmaşası sürerken Aylin’i tuzağa düşürüp kaçıran Savaş, Aylin’i Büyük Ağabey’e teslim eder. Fakat Savaş’ın Aylin için yaptığı bu plan Meltem’in hoşuna gitmeyince işler biraz karışır. Aylin’i kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Tilki aynı zamanda Savaş’ın hazırladığı tatsız sürprizle de karşılaşır. Tilki için işlerin içinden çıkmak hiç kolay olmaz. Aylin’i kurtarmak için her dakika zamanı biraz daha daralan Tilki aynı zamanda geçmişiyle de hesaplaşmak zorunda kalır.