BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  GÜNCEL

Samsunspor’un borcu 37 milyona düştü

Samsunspor Başkanı Emin Kar, kulübe başkan olduğunda 45 milyon TL’lik olan borcu 37 milyon’a kadar düşürdüklerini söyledi. <br/>Takımın yarı...

Abone ol

Samsunspor Başkanı Emin Kar, kulübe başkan olduğunda 45 milyon TL’lik olan borcu 37 milyon’a kadar düşürdüklerini söyledi.
Takımın yarın sabah Nuri Asan Tesisleri’nde toplanacağını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Yarın sabah toplanıyoruz. Herkesin bildiği gibi 5-6 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Dış transferi yapamadık ama biz öncelikle iç transferi bitirme çabasındaydık. Onu da büyük bir ihtimalle hallettik. Şu anda kaleci Soner Şahin’le görüşüyoruz. Onunla da küçük pürüzleri halledeceğiz. Onunla da devam etmek istiyoruz. Dış transfer konusunda da görüştüğümüz ve takımımıza yarar sağlayacak oyuncular var ama belediye takımları bize sıkıntı yaşatıyorlar. Bizim görüştüğümüz oyunculara inanılmaz rakamlar söylüyorlar. Futbolcunun da kafası karışıyor. 14 Temmuz’da Erzurum’da yapacağımız kampa kadar eksik olan taraflarımızı gidermeye çalışacağız. Biz maliyeti düşük iyi oyuncular almak istiyoruz” dedi.

"BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR"
Yabancı oyuncularla ilgili basında çok bilgi kirliliği olduğunu ifade eden Kar, “Bizim haberimiz olmadan Umar’ı satıyorlar, Adilovic’i veriyorlar. Bunların uçak biletlerini aldık. Bir aksilik olmaz ise yarın bizimle ilk idmana çıkacaklar” diye konuştu.

"İKİ KERE KASAYI ARTI İLE KAPATTIK"
Kırmızı-beyazlı takımın borçları hakkında bilgi veren Başkan Kar, “Samsunspor’da benim dönemimde iki defa üst üste kasayı artı ile kapattık. Kulübü hiçbir zarara sokmadan buralara kadar getirdik. Benim aldığımda borç 45 milyonlardaydı, bugün ise 37 milyon TL’ye kadar düşürdük. Bunun belli bir kısmı da kur farkından kaynaklanıyor. Biz Samsunspor’a iyi şeyler yapmak için buradayız ama bazıları bilerek üstümüze üstümüze geliyorlar. Bu sene e-bilet sistemine geçtik. Artık herkesin kombinesini ve e-biletini almasını istiyoruz. En azından kulübede gelir elde edelim. Geçen sene koskoca Samsun’da toplu satımlar hariç 400 tane kombine bilet satabildik. Onun için biran önce taraftarlarımızı kombineleri almaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)