BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung’dan komedi dizisi geliyor…

Samsung, akıllı telefonlardan müzikal komedi türüne kadar geniş bir yelpzede ürün çıkartabilen dev bir teknoloji firması.

Abone ol

Son zamanlarda uzakdoğuda Kore drama dizileri pek yaygın ve popüler. Samsung da bu popüleriteden faydalanmak için “Best Future” (En Güzel Gelecek) isimli müzikal türde bir komedi dizisi çekmeye karar vermiş.

Ama firma bu alanda acemi değil, geçen sene de yeni personel alımlarını desteklemek için “Endless Energy” isimli kısa bir komedi çekmişti. Ayrıca firma matrak ve iğneleyici reklam filmleri çekmesi ile de meşhur.

samsung’dan-komedi-dizisi-geliyor….jpg
Tamamen kurgusal olacak komedi filmde, 20’li ve 30’lu yaşlarda gençlerin çalışmak isteyeceği bir Samsung imajı çizilmeye çalışılıyor. Filmde şirkette çalışmaya yeni başlayacak Chaego isminde (Kore dilinde iyi, güzel anlamında) bir genç adam ve onunla aynı personel lojmanında kalan Samsung çalışanı genç Mirae (Kore dilinde gelecek anlamında) arasında iş ortamında geçen bir hikaye anlatılacak.

ZDNet Korea web sitesinin verdiği bilgiye göre, altı adet 60 dakikalık bölümden oluşacak Best Future komedi dizisi için çekimler devam ediyor. Samsung’un Seul’deki ana merkezinde çekimleri yapılan dizi tamamlandığı zaman, YouTubebaşta olmak üzere çeşitli sosyal medya kanallarından yayımlanacak.

Tüm bunların yanında buraya tıklayarak Samsung’un bir başka kurgu denemesi olan, Samsung Galaxy S4 tanıtımı için 2013’de hazırlanıp sahneye konulmuş, 50 dakikalık “Unpacked” isimli tiyatral